Inloggen

Let op! Uw e-mailadres is niet uw gebruikersnaam!!

Praktijkinformatie Spierdijk

Algemene informatie

De huisartsenpraktijk Spierdijk is op 1 juli 2007 overgenomen door Mevr. Wijmans. Zij heeft in de zeven voorgaande jaren gewerkt in de praktijk in De Goorn. Het laatste jaar voor de overname heeft ze gewerkt in de praktijk van Spierdijk bij haar voorgangers, het echtpaar Verhoeff.
De praktijk in Spierdijk was apotheekhoudend tot 1 april 2022.  

Inschrijfprocedure:

Als u in Spierdijk of een dorp in de buurt komt wonen en u wilt zich laten inschrijven als patiënt in onze praktijk, kunt bij de assistente een afspraak maken voor een zogenaamd kennismakingsgesprek. In dit gesprek leggen wij uit hoe de praktijk en de apotheek werkt en kunt u uw verwachtingen uiten. Dit gesprek is een consult, waarin u geen medische vragen kunt stellen. De inschrijving in de praktijk wordt definitief als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en wij de gegevens van uw oude huisarts hebben ontvangen. U kunt zich nu ook via de site inschrijven: zie de waterling; inschrijfformulier. Kies het e-mail adres van Spierdijk.

 

klik hier om meteen naar het inschrijfformulier te gaan

 

Waarneming:

Tijdens de praktijksluitingen door een vakantie of nascholing, wordt er meestal waargenomen door de praktijk in Ursem.

 

 

Klachten

Het kan gebeuren dat u niet tevreden over de medische zorg of andere zaken in het contact met uw huisarts of de assistente. Wij stellen het zeer op prijs als u dat eerst met uw huisarts bespreekt, ook al vind u dat moeilijk. Geeft dit niet het gewenste resultaat, dan kunt u contact opnemen met het patientenklachtenbureau. Tel: 072-5208325.

© 2022 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.