Inloggen

Let op! Uw e-mailadres is niet uw gebruikersnaam!!

Afspraken met Triage

Afspraak maken

U kunt op twee manieren een afspraak maken:

1 - Met behulp van de e-Patiënt toepassing: Afspraak voor het (telefonisch / beeldbel / praktijk) spreekuur aanvragen <klik hier>

2 - U kunt telefonisch een afspraak maken op het spreekuur.

 

Het telefonische terugbelspreekuur (de arts belt u terug tussen 13:00 en 14:00 uur).

Aanvragen van een visite bij voorkeur voor 10:00 uur.

Voor spoedgevallen of spoedvragen zijn wij altijd bereikbaar (zie de knop SPOED).

De assistentes zullen altijd vragen naar de reden van uw komst, zodat ze kunnen inschatten wanneer u het beste kunt komen en hoeveel tijd u nodig hebt. Als u uw reden van komst uitdrukkelijk niet wenst te bespreken met de assistente, kunt u dit aangeven.  Wilt u dit liever met de huisarts alleen bespreken, dan kunt u dat natuurlijk aangeven.

 

Triage

De assistentes zullen altijd vragen naar de reden van uw komst, zodat ze kunnen inschatten wanneer u het beste kunt komen en hoeveel tijd u nodig hebt. Onze praktijk werkt conform de NHG Triagerichtlijnen.

 

Klik hier voor voor VGZ Triage voorlichtingsfilm

 

Ook kunt u voor zelftriage gaan naar de website www.moetiknaardedokter.nl

 

Telefonisch spreekuur

U kunt een afspraak maken voor het telefonisch terugbelspreekuur. De huisarts belt u dan in principe terug tussen 13-14 uur. Mocht dit door drukte of spoedgevallen niet lukken, dat is bij het maken van de afspraak vaak niet te voorzien, dan belt de huisarts u na 16 uur terug. U hoeft dus niet de hele middag thuis te blijven. Doordat we gebruik maken van een telefooncentrale en er meer in- en uitgaande telefoonlijnen zijn, krijgt u in uw telefoonscherm de melding anoniem en geen telefoon nummer te zien. Dat is technisch niet anders in te stellen. Sommige mensen nemen geen telefoon aan als er de melding anoniem staat. Weet dan dat u voor ons dan niet bereikbaar bent. Als u weet dat u terug gebeld gaat worden die dag, zorg dan dat u goed bereikbaar bent voor ons. 

 

© 2023 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.