Inloggen

Let op! Uw e-mailadres is niet uw gebruikersnaam!!

Contact met huisarts na ziekenhuisopname

Het kan voorkomen dat u in contact komt met andere gezondheidszorginstelling dan uw huisarts. Bijvoorbeeld met een specialist, de ambulancedienst of de huisartsenpost. Dit kan een indrukwekkende ervaring voor u zijn.

 

Vaak, maar niet altijd, krijgt de huisarts van dit contact een bericht. Deze berichten worden in onze praktijk door diverse mensen verwerkt waardoor het kan gebeuren dat uw “eigen” huisarts het bericht niet ziet en mogelijk geen contact met u opneemt. Als u een contact met andere gezondheidszorginstelling met uw huisarts wenst te bespreken, dan adviseren wij u voor een telefonisch contact, een consult of een visite een afspraak te maken met de huisarts die u het beste kent.

Een enkele keer horen wij van patiënten terug: “ik had verwacht dat u contact zou opnemen, maar ik hoorde maar niets”. Daaruit spreekt veel vertrouwen, maar ook teleurstelling. Dat laatste willen wij natuurlijk voorkomen.

 

Met andere woorden: als u graag wenst te overleggen, bel dan a.u.b. de praktijkassistente. Zo blijven wij op de hoogte van uw gezondheid.

© 2023 Samenwerkende Huisartsen de Waterling. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.